Rekisteröityminen

Voit rekisteröityä käyttäjäksi joko Ampuman nettisivulla tai suoraan Ampuma-sovelluksessa ja aloittaa Ampuman käytön nopeasti!

1. Valitse itsellesi osuva käyttäjänimi. Tämä kannattaa olla jokin muu kuin sähköpostiosoitteesi, sillä käyttäjänimi saattaa näkyä muille käyttäjille esimerkiksi ampumapaikkojen luojan ja viimeisimmän muokkaajan kertovissa teksteissä.
  2. Täytä sähköpostiosoitteesi. Ole huolellinen täyttäessäsi sähköpostiosoitteesi, sillä tilin aktivointiin tarvittava sähköpostiviesti ei muutoin tule perille eikä tiliä pääse käyttämään.
    1. Lisäksi huomioithan, että sähköpostiosoite on täytettävä siksi, jotta salasanan palautus olisi mahdollista, mikäli se unohtuu.
    2. HUOM: voi olla, että hotmail- ja outlook -sähköpostiosoitteita ei kannata käyttää, sillä hotmail ja outlook suodattavat Ampumasta tulevat aktivointilinkin sisältävät viestit.
  3. Syötä salasana kahteen kertaan
  4. Hyväksy käyttöehdot ja tietosuojaseloste.
  5. Rekisteröidy käyttäjäksi
  6. Mene sähköpostiisi ja klikkaa tilin aktivoivaa linkkiä. Mikäli sähköposti ei tule perille, olethan yhteydessä Ampuma Tukeen.
  7. Klikattuasi ja aktivoituasi tilisi voit kirjautua sisään Ampuma-sovellukseen. Katso, miten pääset alkuun esimerkiksi luomalla ampumapaikan tai ensimmäisen aseesi.