Ampumapaikkojen luominen

Ampuma-päiväkirjamerkinnät liittyvät aina johonkin ampumapaikkaan, jonka perusteella merkintöjen etsintä ja lajittelu on helppoa.

Ennen ampumapaikan lisäämistä, ole hyvä ja varmistu siitä, että kyseistä ampumapaikkaa ei ole jo lisätty Ampumaan. Näin vältytään turhilta kaksoiskappaleilta.

1. Navigoi Ampumapaikat-välilehdelle sovelluksen alareunassa
  2. Klikkaa oranssia +-painiketta
  3. Valitse ampumapaikan paikka selaamalla karttaa
  4. Täytä ampumapaikan nimi ja tarvittaessa tarkenna osoite
  5. Mikäli olet luomassa yksityistä ampumapaikkaa, valitse ”Yksityinen ampumapaikka”
  6. Tallenna ampumapaikka

Nyt ampumapaikka on käytettävissä päiväkirjamerkintöjä varten.

Avainsanat: