Aseen luominen

Päiväkirjamerkintöjä tehdessä ammutut laukaukset liittyvät aina johonkin aseeseen. Ampuma tukee kahdenlaisia aseita: tavallisia ja niin sanottuja yleisaseita.

Tavallinen ase luodaan, kun halutaan saada talteen jonkin tietyn aseyksilön tiedot ja historia. Yleisase on niin kutsuttu ”anonyymi ase” eli yleisaseen alle voidaan koota useamman tiettyyn asekategoriaan kuuluvan aseen laukaukset. Yleisase on varsin toimiva, kun haluat kerätä talteen esimerkiksi laina-aseiden laukaukset, mutta et halua ruuhkauttaa asekokoelmaasi aseilla luomalla jokaista aseyksilöä varten omaa tavallista asetta Ampumassa.

1. Navigoi Aseet-välilehdelle sovelluksen alareunassa
  2. Napauta oranssia +-painiketta
  3. Valitse luodaanko tavallinen ase vai yleisase
  4. Täydennä aseen tiedot
  5. Tallenna

Nyt ase on valmis käytettäväksi päiväkirjamerkinnöissä.