Ampumapäiväkirjan tulostaminen

Voit tulostaa ampumapäiväkirjasi PDF:ksi tai suoraan paperille sekä mobiilisovelluksen että nettisivun kautta.

Mobiilisovellukset

1. Navigoi mobiilisovelluksen Lisää-välilehdelle sovelluksen alareunassa
  2. Valitse Tulosta ampumapäiväkirja
  3. Valitse päivämäärät, joiden päiväkirjamerkinnät haluat tulostaa
  4. Halutessasi voit suodattaa päiväkirjamerkintöjä
  5. Valitse Vie
    1. Androidilla päiväkirja tallennetaan PDF-tiedostona sisäisen muistin Dokumentit-kansioon. Lisäksi sovellus tarjoaa mahdollisuuden viedä ja jakaa PDF:n laitteen jakamisominaisuuksien avulla esimerkiksi sähköpostilla tai pilvitallennuspalveluihin.
    2. iOS:lla voit viedä PDF:n laitteen jakamisominaisuuksilla esimerkiksi laitteen muistiin tai ladata pilvitallennuspalveluihin.

Nettisivu

1. Kirjauduttuasi sisään navigoi Profiili-sivultasi Tulosta päiväkirjasi-linkin kautta tai ylävalikon Työkalut-linkin kautta tulostamaan päiväkirjasi
  2. Valitse minkä asetyypin päiväkirjamerkinnät haluat tulostaa. Voit lisäksi valita, mitkä kentät tulostetaan
  3. Valitse Tulosta. Voit valita joko tulostuksen PDF:ksi tai paperille.