Olen metsästäjä enkä aina ammu ampumaradalla. Miten lisään ampumapaikan?

Voit tehdä ampumapaikan, jonka nimi (ja totta kai myös kunta) on kunta, jonka alueella harrastat. Voit valita kartalta koordinaateiksi esimerkiksi kunnan keskustaajaman keskustan. Jos esimerkiksi harrastat tai metsästät Viitasaaren alueella, ampumapaikan nimeksi tulee Viitasaari, jätä osoite tyhjäksi, voit täyttää postinumeroksi keskustaajaman/keskustan postinumeron, valitse kunnaksi ”Viitasaari”, ja klikkaa kartalta kunnan keskustaa.

Voit luoda myös yksityisen ampumapaikan, mutta huomaa, että tällöin muut eivät voi hyödyntää sitä.