Milloin tämä sovellus on luotu?

Ampuman julkaistiin aluksi web-sovelluksena kesällä 2018 ja mobiilisovelluksen ensimmäinen versio julkaistiin kesällä 2019. Tästä syystä osa toiminnallisuudesta on nettisivulla ja osa mobiilisovelluksessa.

Ampuman kehitystyö jatkuu sekä mobiilin että nettisivun osalta. Mobiilisovelluksen pääpaino on päiväkirjamerkintöjen luomisessa ja nettisivun pääpaino tulee olemaan tulevaisuudessa päiväkirjamerkintöjen analysointityökaluissa ja tietojen hyödyntämisessä, jossa tietokoneen isompi näyttö mahdollistaa erilaisia asioita.

Mikäli ongelmat jatkuvat tai sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä Ampuma Tukeen, niin selvitetään asia!