Käytän hotmailia. Onko pakko luoda uusi sähköposti vain rekisteröintiä varten vai onko sallittua käyttää esim. toisen sähköpostia

Mikäli pystyt sopimaan toisen sähköpostin käytöstä, niin Ampuman puolesta voit käyttää sitä.

Alussa siihen lähetetään käyttäjätilin aktivointiviesti. Myöhemmin sähköpostiosoitetta tarvitaan lähinnä siihen, että jos käyttäjätilisi salasana unohtuu, niin salasana voidaan sähköpostiosoitteen avulla uusia. Lisäksi jos ylläpidolla on käyttäjille jotain tärkeää asiaa, niin se voidaan lähettää sähköpostiin.

Voit myös kokeilla Hotmail-osoitteen käyttämistä, mutta emme voi taata 100%, että viestit tulevat läpi. Todistetusti sekä Hotmail- että Outlook -osoitteita on käytetty, joten on hieman tuurista kiinni, onnistuuko aktivointiviestin perille saaminen.

Mikäli ongelmat jatkuvat tai sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä Ampuma Tukeen, niin selvitetään asia!