Verkko-ongelmia iOS-sovelluksen versiolla 3.5.0 ja uudempi – uudelleenasennus auttaa [RATKAISTU]

Havainto on, että Ampuman iOS-sovelluksella tapahtuu muun muassa seuraavia ongelmia:

  • Päiväkirjamerkinnän tallentaminen ei onnistu ja “Yritä uudelleen”-painikkeen painaminen ei tee mitään?
  • Päiväkirjamerkinnän avaaminen sanoo, että “Merkinnän avaaminen epäonnistui, ole hyvä ja yritä uudelleen” ja uudelleenyrittäminen ei auta?

Jostain syystä päivittäminen versioon 3.5.0 tai uudempaan saa sovelluksen verkko-ominaisuudet sykkyrälle eikä tallentaminen tai muutkaan operaatiot oikein toimi. Ongelma näyttäisi koskevan vain iOS-käyttäjiä. Ongelma ratkeaa poistamalla ja asentamalla sovellus uudelleen. Ohjelman uudelleenasentaminen ei hävitä tallennettuja päiväkirjamerkintöjä, mutta mahdollinen keskeneräinen päiväkirjamerkintä joudutaan aloittamaan alusta asennuksen jälkeen.

Muistathan kirjautua sisään käyttämällä samaa kirjautumistapaa kuin tiliä luodessasi. Kukin kirjautumistapa luo oman erillisen tilin. Tästä syystä voi vaikuttaa siltä, että päiväkirjamerkinnät katoavat, mutta todellisuudessa olet kirjatutunut tyhjälle tilille. Päiväkirja saattaa näyttää aluksi tyhjää myös oikealle tilille kirjautumisen jälkeen, mutta näkymän päivittäminen alaspäin pyyhkäisemällä lataa päiväkirjamerkinnät uudelleen. Kokeile siis ensin päivittää näkymä alaspäin pyyhkäisemällä.

Pahoittelemme ylimääräistä vaivaa. Sovelluksen uudelleenasentaminen on aina viimeinen oljenkorsi, johon kukaan sovelluskehittäjä ei haluaisi turvautua. Ongelman syyn selvittäminen jatkuu. Ei me tahallaan!